kamu baca, kamu follow, kamu comment and kamu bla la..ape lagi









Sunday, June 12, 2011

minah rempit di pagi hari

Bermula la kehidupan aku as student lagi. Tapi yang sedih sikit sem nie kena duduk rumah sewa. UITM tak mampu nak bagi penempatan dekat aku dengan alasan aku tak buat rayuan.
SHIT!! kepale hotak aku bagi la ye.
because of duduk rumah sewa, aku telah membawa motor kesayangan yang bernama ROMEO ke Kuala Pilah. Kawasan rumah aku tu sebelah kiri India, sebelah kanan Cina, wah... 1 Malaysia. lepas ni kuar umah je nyanyi la lagu 1 Malaysia. Baru la meresap masuk dalam jiwa semangat perpaduan tu. Tak pun ajak la jiran tu nyanyi sekali.

Nak citer nie, ari tu aku ni ade kelas pagi. Pagi-pagi dah merempit. Dengan sejuk pagi buta tu aku bawak motor dengan kelajuan sederhana, tiba-tiba muncul la BABI ye...besar giler pulak tu. taw la kampus dalam hutan, nasib baik la lari masuk hutan, kalau kejar aku..ish.. takut la.

Tu kisah babi, pagi tadi lak nak pegi kelas kena kejar dengan anjing. bodoh punya anjing, aku naik motor pun nak kejar. Macam la lari laju sangat. Aku langgar baru taw. Padan muka tuan ko, mesti sedih anjing mati..hahahaha...jahat lagi.


macam-macam la duduk n9 nie...pft...




1 comment: